Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στην Bundesliga, με τον Φιμπόγκανσον να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην Άουγκσμπουργκ στις καθυστερήσεις (2-2). Τρίτη συνεχόμενη «γκέλα» για την Λειψία, 1-1 με την Βόλφσμπουργκ.
Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στην Bundesliga, με τον Φιμπόγκανσον να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην Άουγκσμπουργκ στις καθυστερήσεις (2-2). Τρίτη συνεχόμενη «γκέλα» για την Λειψία, 1-1 με την Βόλφσμπουργκ.
Οι Βαυαροί, τρεις μέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για την όγδοη αγωνιστική της Bundesliga, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και υπέστησαν την δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» στο πρωτάθλημα.
Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Νίκο Κόβατς, που είδαν τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Ρίχτερ. Στο 13′ μάλιστα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων είδε τον Νίκλας Ζίλε να τραυματίζεται, με τον Γερμανό στόπερ να χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τους «ερυθρόλευκους».
Η Μπάγερν όμως δεν έδειχνε να επηρεάζεται και ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος συνεχίζει να πραγματοποιεί εξωπραγματική χρονιά (12 γκολ στην Bundesliga).
Το ημίχρονο τελείωσε 1-1 με τον Γκνάμπρι να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από ασίστ του Κουτίνιο στις αρχές του δεύτερου μέρους (49′). Οι Βαυαροί έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τους Κομάν και Γκνάμπρι, προκειμένου να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στις καθυστερήσεις λοιπόν ήρθε η τιμωρία. Ο Φιμπόγκανσον έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, μετά το γύρισμα του Κόρδοβα από αριστερά, στη συνεργασία των δύο αλλαγών της Άουγκσμπουργκ, λυτρώνοντας την ομάδα τους.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους μετά την ήττα από την Χόφενχαϊμ, χάνοντας την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση.
Στο άλλο σημαντικό ματς της μέρας, η Λειψία υπέστη την τρίτη συνεχόμενη «γκέλα» στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας. Ο Βέρνερ έδωσε το προβάδισμα στο 54′ στην ομάδα του Γιάγκελσμαν, με τον Βέρχορστ να ισοφαρίζει στο 82′, χαρίζοντας τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα