Η Ζαλγκίρις Κάουνας γράφει ιστορία στη Euroleague!
Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφτασε στον, εν εξελίξει, αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης τους 30.000 πόντους στην ιστορία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική του μπάσκετ.
Ξεχωριστή στιγμή, ξεχωριστό ρεκόρ για τη Ζαλγκίρις, η οποία μετά τις πρώτες τρεις περιόδους στον αγώνα με τη «Βασίλισσα» είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική.
Δείτε την ανάρτηση της Euroleague για το ρεκόρ των Λιθουανών:
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)