Επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης: Υπερασπίζεται τον όρο «λαθρομετανάστης»
Ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστης» υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστικός, ενώ χαρακτήρισε την Αμυγδαλέζα μπροστά στη Μόρια υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Μία ακόμα τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το προσφυγικό προκαλεί αρνητικά σχόλια.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστης» υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστικός, ενώ χαρακτήρισε την Αμυγδαλέζα μπροστά στη Μόρια υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Κάνοντας λόγο για «ιδεολογική εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την τρόικα θεσμούς» υποστήριξε πως «μας έχουν πείσει ότι ο όρος λαθρομετανάστης είναι ρατσιστικός». Είπε δε ότι «σε όλη την ελληνική νομοθεσία υπάρχει σε 400 νόμους ο όρος «λαθρομετανάστες»
Πηγή: onetv.gr
- Μια κρυφή λεπτομέρεια σε πορτρέτο της Άννα Μπολέυν ήταν «διάψευση κατηγοριών για μαγεία», λένε ιστορικοί
- Το «μυστικό» πίσω από το πρώτο ραντεβού
- Τσίπρας: «Ξέρω από που προέρχομαι, ξέρω που θέλω να πάμε – Ανάμεσα στη ζωή και την επιβίωση επιλέγω τη ζωή
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για τις μελλοντικές επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων – Σχέδια για έναν νέο παγκόσμιο χάρτη
- Μιλάνο – Κορτίνα 2026: 450 κιλά ζυμαρικά και 3.000 αυγά την ημέρα
- «Καυτές» δικογραφίες προ των πυλών της Βουλής
- Με δύο ταχύτητες η τεχνητή νοημοσύνη
- Τι σκέφτεται ο ρωσικός λαός για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Ζητάει τη χρήση πυραύλων Ορέσνικ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)








































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442