Μπάτε σκύλοι αλέστε. Στο καφενείον η «Ελλάς». Στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της διάλυσης με την ευγενική χορηγία της Εξυγίανσης. Ένα μπάχαλο δίχως προηγούμενο που το αντιλαμβάνεσαι πλέον σε κάθε είδηση γύρω από το εθνόσημο.
Γύρω από την 60η ομάδα του ranking της ΦΙΦΑ. Η χαμηλότερη θέση που είχαμε ποτέ! Θα πρέπει να καμαρώνει για αυτή ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι τεχνοκράτες που από «βλαχοπρόεδροι» πήραν τα πόστα και απαρτίζουν την «τεχνική επιτροπή» γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είμαστε μια θέση πάνω από τη Μπουρκίνα Φάσο. Ας μην ανησυχούν όμως. Θα μας περάσουν και αυτοί. Έτσι όπως «δουλεύει» το πράγμα γύρω από μια ομάδα που το 2012 ήταν 11η στον κόσμο! Εμείς το ποδόσφαιρο το παρατήσαμε. Κάνουμε κάτι σε ριάλιτι πια.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.