Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Ο γιος του Κορνίλιους Σιρχάουζ στο ραντάρ του Φαντ' Σιπ

Εθνική: Ο γιος του Κορνίλιους Σιρχάουζ στο ραντάρ του Φαντ’ Σιπ

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ παραδέχτηκε πως εξετάζει την περίπτωση του φορ της Γκρόνιγκεν Κάι Σιρχάουζ, που μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας. Παράλληλα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για έναν ακόμη παίκτη που παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν’τ Σιπ, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Γκρόνιγκεν Κάι Σιρχάουζ.

Ο 21χρονος φορ μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας, έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα, ενώ είναι γιος του πρώην προέδρου της ΑΕΚ (2000-2001) Κορνίλιους Σιρχάουζ.

«Γνωρίζουμε τον Σιρχάουζ. Έχει ελληνικές ρίζες ενώ μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική. Βρίσκεται στη λίστα μας, αλλά είναι νεαρός και χρειάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ασφαλώς τον παρακολουθούμε», δήλωσε σε εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης ο Ολλανδός τεχνικός.

Μάλιστα το ενδιαφέρον του Φαν Σιπ έφτασε στα αυτιά του Σιρχάουζ, ο οποίος μίλησε για την προοπτική της «γαλανόλευκης».

«Το άκουσα και είναι μια ωραία δήλωση. Είναι ωραίο να ακούς ότι σε παρακολουθεί ένας καλός προπονητής. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο συγκεκριμένο είναι το ενδιαφέρον του.

Θέλω να πάρω την απόφαση μου αφού μιλήσω με τους γονείς μου και τον μάνατζερ μου. Αισθάνομαι Ολλανδός, ωστόσο είναι ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή η προοπτική (σ.σ. της Εθνικής Ελλάδας), εφόσον η εθνική Ολλναδίας είναι εκτός των επιλογών μου. Έτσι θα μπορώ να παίξω σε μία μεγάλη διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο. Είναι ένας παράγοντας που θα σκεφτώ.

Είναι τιμή μου που μπορώ και αγωνίζομαι για τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί»,. ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σιρχάουζ στην φετινή σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετράει πέντε συμμετοχές με την Γκρόνινγκεν, εκ των οποίων οι τέσσερις ως βασικός.

Πέραν του νεαρού επιθετικού, ο Τζον Φαν Σιπ εξετάζει ακόμα μία περίπτωση από την Eredivisie για την Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «elfvoetbal» ο 55χρονος τεχνικός παρακολουθεί και τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Άλκμααρ.

Ο 22χρονος αμυντικός είναι γέννημα θρέμα της ολλανδικής ομάδας και φέτος μετράει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σημειώσει 6 συμμετοχές με την ομάδα Κ21 της Ελλάδας, 1 με την Κ16, ενώ έχει αγωνιστεί μία φορά και με την Κ16 της Ολλανδίας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024