Άγγελος Λάτσιος: Πήγε να θαυμάσει τη μεγάλη του αγάπη
Δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να δει από κοντά την μεγάλη του αγάπη!
Με ένα Story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Λάτσιος αποκάλυψε πως χθες πήγε να δει από κοντά την μεγάλη του αγάπη!
Στον πλευρό των ερυθρολεύκων και στην πρεμιέρα που είχε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε και τον πρώτο του βαθμό στο Champions League, καθώς έφερε ισοπαλία 2-2 με τη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, Τότεναμ, στάθηκε και ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη.
Ο Άγγελος Λάτσιος, που αγαπά πολύ την ερυθρόλευκη ομάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό ματς! Έτσι μετέβη στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά και να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα!
Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό InstaStory μεταφέροντας το πανηγυρικό κλίμα του γηπέδου!
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ


