Παράδειγμα προς μίμηση: Βρήκε 10.500 ευρώ σε καρότσι σούπερ μάρκετ και τα παρέδωσε
Ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε προ εκπλήξεως, ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία: στο καρότσι του εντόπισε τσαντάκι που είχε μέσα 10.500 ευρώ.
Άξιος συγχαρητηρίων είναι ένας 57χρονος, ο οποίος βρήκε το ποσό των 10.500 σε τσαντάκι σε καρότσι σε σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία, όπου είχε πάει να ψωνίσει, και αποφάσισε να το παραδώσει αμέσως.
Ο 57χρονος από την Αθήνα είδε ότι στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, όπου είχε πάει να ψωνίσει, υπήρχε ένα τσαντάκι. Μόλις το άνοιξε, προκειμένου να βρει στοιχεία για την ταυτότητα του κατόχου του, διαπίστωσε ότι σε αυτό βρίσκονταν το μεγάλο χρηματικό ποσό. Αμέσως, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και παρέδωσε το τσαντάκι με το ποσό.
Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον ενδιέφερε μόνο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αρνούμενος να διεκδικήσει τα νόμιμα εύρετρα, που αναλογούν στο 10% του ποσού.
Ύστερα από έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον κάτοχο του μεγάλου ποσού. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, πρόκειται για έναν άνδρα από τους Γαργαλιάνους, που το είχε ξεχάσει στο καρότσι και ανακουφίστηκε όταν άκουσε ότι τα είχε βρει ένας έντιμος άνθρωπος.
- Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης Vs ΕΕ: Γιατί η Κάλας και οι άλλοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Φως στο Τούνελ: Μυστηριώδεις υποθέσεις και στοιχεία που σοκάρουν
- Χαμός στη Μονακό: «Ενάμιση μήνα απλήρωτοι οι παίκτες, σκέφτονται απεργία»
- Κρήτη: Αγωνία για 59χρονο που αγνοείται – Ήθελε να πάει με τα πόδια από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο
- Ο Τραμπ ξαναχτύπησε: Εμφάνισε σε βίντεο το ζεύγος Ομπάμα σαν πίθηκους
- Συγχαρητήρια ΚΚΕ στην Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό


