Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης λόγω των προκριματικών για το Euro 2020 και στον Ολυμπιακό κινούνται στους… ρυθμούς των Ευρωπαϊκών, και όχι μόνο, αγώνων.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνολικά εννέα παίκτες που βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών του ομάδων με αυτούς να είναι οι: Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελαμπντελαουί, Σα, Ποντένσε, Μάρκοβιτς και Μεριά.
Έτσι οι Πειραιώτες έστειλαν τις ευχές τους μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter σε όλους τους διεθνείς παίκτες της ομάδας.
«Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δείτε την ανάρτηση στα social media:
Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Τορούν της Πολωνίας στις 20-22 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 14-8 στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», πέρασε μόνη 3η στη βαθμολογία και το +3 από τους «Χωριάτες» και πλέον βλέπει για τα καλά το σεντόνι του επόμενου Champions League.