Εντολή Μπακογιάννη να επισπευσθούν οι εργασίες στην πλατεία Ομονοίας
Να είναι η πλατεία Ομονοίας έτοιμη μέχρι τέλη Οκτωβρίου, απαίτησε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, από την κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή της.
Να είναι η πλατεία Ομονοίας έτοιμη μέχρι τέλη Οκτωβρίου, απαίτησε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, από την κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή της.
Ο κ. Μπακογιάννης, που επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, επισήμανε μεγάλη καθυστέρηση στο έργο και ζήτησε την επιτάχυνση των εργασιών ώστε η πλατεία να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν και πάλι στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης.
«Ιστορικό τοπόσημο»
Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ανάφερε ότι «στοίχημα» της Δημοτικής Αρχής του είναι να «αναστήσει ξανά» την Ομόνοια.
«Η πλατεία», πρόσθεσε, «μετά την ολοκλήρωση των έργων λειτουργικά και αισθητικά, θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πριν, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρκετό για ένα ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας, όπως η Ομόνοια. Τον σχεδιασμό μας για να ξαναγίνει η Ομόνοια πλατεία και όχι συγκοινωνιακός κόμβος, στον οποίο καταλήγουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης, θα τον αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας