Στη Μύκονο ο Ρομπέρτο – Έδειξε τους… κοιλιακούς και το κορίτσι του
Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των πρωταθλημάτων και κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων
Ο Ρομπέρτο μπορεί να έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν ξεχνάει την Ελλάδα και συχνά πυκνά επισκέπτεται τη χώρα μας.
Ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια του Euro 2020 και ήρθε στη χώρα μας για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τη σύντροφό του και φρόντισε να κοινοποιήσει την παρουσία του στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στα social media.
Δείτε την ανάρτησή του:
- Μαξίμου: Με αμηχανία απέναντι στην κριτική Καραμανλή – Σαμαρά, αναμετριέται με τη «λαϊκή ψυχή» της παράταξης
- Πόσο ασφαλείς νιώθουν οι Ευρωπαίοι στο διαδίκτυο; – Η μάχη για τα προσωπικά δεδομένα
- Κουαμέ: Η παραλίγο μεταγραφή στην Ίντερ, ο τελικός με τον Ολυμπιακό και οι τραυματισμοί που τον «φρέναραν»
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Η διαδρομή των εκατομμυρίων και το ακίνητο στον Αγ. Στέφανο
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται
- Πακιστάν: Τρομοκρατική επίθεση «καμικάζι» σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ αφήνει πίσω της τουλάχιστον 31 νεκρούς



