Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα»

Ελ Αραμπί: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα το οποίο όπως τόνισε θα μπορούσε να έρθει και πιο εύκολα εμφανίστηκε ο σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τελειώσει πιο εύκολα το ματς κόντρα στον Αστέρα σύμφωνα με το Ελ Αραμπί και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Ο Μαροκινός φορ ήταν πάντως ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα δίνοντας και την… υπόσχεση ότι στο μέλλον εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελ Αραμπί:

«Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024