Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΕΝΦΙΑ και 120 δόσεις – Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

ΕΝΦΙΑ και 120 δόσεις – Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Για όσα πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι μίλησε στην εκπομπή One Line ο οικονομολόγος και φοροτεχνικός Γιώργος Βασιλάκης.

Για όσα πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι μίλησε στην εκπομπή One Line ο οικονομολόγος και φοροτεχνικός Γιώργος Βασιλάκης.

O κ. Βασιλάκης επεσήμανε όσα πρέπει να προσέξουν οι πολίτες κατά την προσεχή διαδικασία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ και τόνισε πως έγινε μια μεσοσταθμική μείωση 22%. Επιπλέον αναφέρθηκε στο νέο τρόπο εκτίμησης των αντικειμενικών αξιών.

Σχετικά με τις 120 δόσεις, είπε πως «στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα, με τις νέες ρυθμίσεις και τα κριτήρια αποδοχής προκειμένου να υπαχθεί κάποιος σε αυτή τη ρύθμιση».

Για το επενδυτικό κλίμα που εκπέμπει η Ελλάδα στις αγορές, σχολίασε πως «νομοσχέδια όπως το φορολογικό, με μείωση των συντελεστών και μείωση του εργοδοτικού κόστους εκπέμπουν το κατάλληλο μήνυμα προς τις αγορές. Όμως υπάρχει η σύζευξη λόγων και έργων. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε» κατέληξε.

YouTube thumbnail

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο