Δύο νέες προσθήκες έκανε ο Ήφαιστος Λήμνου ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας όμως στραμμένο το βλέμμα κυρίως στο μέλλον καθώς ανακοίνωσε τους νεαρούς Ορφέα Στασινό και Άγγελο Γραμματικό.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την απόκτηση των ταλαντούχων γκαρντ, Ορφέα Στασινού και Άγγελου Γραμματικού για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.
Ο Ορφέας Στασινός (21χρ., υψ. 1.83) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αμαρουσίου. Επίσης ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του συλλόγου των Βορείων Προαστίων την τελευταία πενταετία.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Α2 κατηγορία, με 14.2 πόντους (με 56.4% στα δίποντα, 32.7% στα τρίποντα και 82.8% στις βολές), έχοντας παράλληλα 4.5 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 30:16’’ συμμετοχής.
Ο Άγγελος Γραμματικός (18χρ., υψ. 2.02) προέρχεται από τον Πανιώνιο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε πέρσι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πριν μεταγραφεί στον Προμηθέα Πάτρας, όπου αγωνίστηκε για μία διετία. Έχει υπάρξει μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.