Σκουρτόπουλος: «Το πρόβλημα είναι στην ισορροπία σε άμυνα και επίθεση»
Ο ομοσπονδιακός μας κόουτς αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα φιλικά της Εθνικής και στο πόσο επηρέασε η απουσία του Κώστα Σλούκα
Ο προπονητής τη Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος του φιλικού με την Τουρκία, έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της Γαλανόλευκης, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.
Αναλυτικά όσα τόνισε στην ΕΡΤ ο ομοσπονδιακός τεχνικός:
«Είναι μία περίοδος προετοιμασίας τα φιλικά παιχνίδια αλλά με την γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο η νίκη είναι σοβαρό ζητούμενο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έχουμε κάποια πράγματα. Μας επηρέασε το θέμα του Κώστα και τα παιδιά ήταν μουδιασμένα. Χάσαμε μερικές φορές το ρυθμό μας ενώ ήταν σχετικά εύκολο να το ελέγξουμε. Πετύχαμε 85 πόντους, υπάρχει ισορροπία στην επίθεση.
Το πρόβλημα είναι στην ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Με την Σερβία είναι άλλο στυλ μπάσκετ, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δυνατό τεστ, να ολοκληρώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο της προετοιμασίας. Έχουμε σχήματα που δοκιμάζουμε, καταλήξαμε σε 2-3 βασικές φάσεις. Αφήσαμε τον Γιάννη έξω για το παιχνίδι με τη Σερβία. Έχουμε ακόμη 15 μέρες και 3 φιλικά».
Για τον Σλούκα: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κώστας θα είναι μαζί μας έστω και με καθυστέρηση».
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»


