Τουρκία: Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέχρι στιγμής
Σειρά εκρήξεων σε αποθήκη πυρομαχικών συγκλόνισε τις πρώτες πρωινές ώρες την περιοχή Ρεϊχανλί, στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, με τις αρχές να απομακρύνουν ενοίκους κατοικιών γύρω από την εγκατάσταση και να διαβεβαιώνουν πως δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Τα αίτια των εκρήξεων, που άρχισαν περί τις 03:30, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, [τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας] δεν είναι ακόμη γνωστά, κατά τις πηγές του τηλεοπτικού δικτύου, κατά το οποίο η περιοχή αποκλείστηκε.

- Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο λόγω μπλακ άουτ νότια της Σκύρου
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442