Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Ο Στέφανος είναι ο ωραιότερος τύπος»

Σάκκαρη: «Ο Στέφανος είναι ο ωραιότερος τύπος»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για την παιδική της ηλικία, αλλά και για τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι Έλληνες αθλητές.

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη και μίλησε για την ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά, τις μαμάδες τους που έπαιζαν μαζί και το τένις στην Ελλάδα, αλλά και τη σχέση της με το άθλημα από μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, η ελληνίδα πρωταθλήτρια σε δηλώσεις της στο ΤennisHead Net αναφέρθηκε στον Στέφανο, αλλά και στο τένις που γίνεται όλο και πιο αγαπητό στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τις υψηλές προσδοκίες που έχει δημιουργήσει τόσο εκείνη αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Γνωρίζω τον Στέφανο από τότε που ήταν παιδί. Ξέρω όλη του την οικογένεια. Οι μαμάδες μας έπαιζαν μαζί. Είναι ένα σπουδαίο παιδί. Είναι ο ωραιότερος τύπος. Μερικοί παίκτες αλλάζουν όταν έχουν επιτυχία, αλλά εκείνος όχι. Ο Τσιτσιπάς είναι ο ίδιος τύπος που ήταν πριν από πέντε χρόνια».

Η Σάκκαρη τόνισε πως όπου κι αν πηγαίνει να αγωνιστεί, αισθάνεται σαν να είναι… σπίτι της: «Υπάρχουν Έλληνες παντού. Όταν παίζω στη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη, το Σινσινάτι, το Μόντρεαλ ή αλλού. Πάντα έχω μεγάλη υποστήριξη. Συχνά βλέπεις ελληνικές σημαίες και οι οπαδοί κάνουν πολύ θόρυβο. Μου αρέσει πολύ. Σε μερικούς αντιπάλους μου δεν τους αρέσει, αλλά υπάρχουν πολλοί οπαδοί από άλλες χώρες που είναι ακριβώς ίδιοι», πρόσθεσε.

Για τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι επιτυχίες των αθλητών: «Επειδή έχουμε περάσει πολλά πράγματα στο παρελθόν ως χώρα, νομίζω ότι στους Έλληνες μας αρέσει όταν οι αθλητές μας είναι πολύ παθιασμένοι και φλογεροί».

Για το ξεκίνημά της στο τένις: «Πραγματικά άρχισα να παίζω τένις επειδή έπαιζε ο αδερφός μου. Μου άρεσε πολύ και στη συνέχεια ρώτησα τη μαμά μου αν μπορούσα να παίζω περισσότερο. Ξεκίνησα να παίζω με τον παππού μου. Ήθελα να παίζω κάθε μέρα. Η μητέρα μου δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να παίξουν τένις.

Ήξερε ότι πρέπει να θυσιάσεις πολλά για να παίξεις τένις. Δεν θέλησε να υποφέρουμε. Όταν ήμουν 14 ετών και άρχισα να έχω καλά αποτελέσματα σε επίπεδο κάτω των 14 ετών, άρχισα να το σκέφτομαι πολύ. Έπαιζα καλά. Κέρδισα το πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών όταν ήμουν 14 ετών.

Τότε λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι: “Εντάξει, ας τελειώσουμε το σχολείο και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε”», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η Λένα Δανιηλίδου, ήταν ένα από τα παιδικά της ινδάλματα. «Πάντα ήθελα να κάνω αυτό που έκανε», είπε.

Για την προσπάθεια που κάνει η ίδια και ο Τσιτσιπάς να μπει το τένις στην καρδιά των Ελλήνων: «Προφανώς δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, τα οποία είναι κορυφαία στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι το τένις μπορεί να είναι το τρίτο άθλημα της χώρας», ανέφερε. «Το τένις δεν έλειπε ποτέ στην τηλεόραση».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024