Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η επιχείρηση… σκούπα στην Τσέλσι

Ξεκινά η επιχείρηση… σκούπα στην Τσέλσι

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, νέος τεχνικός της Τσέλσι, αναδιαμορφώνει το έμψυχο δυναμικό των Μπλε, με δύο παίκτες ήδη να… περισσεύουν.

Τι και αν η Τσέλσι είναι δεμένη… χειροπόδαρα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι μετά την απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί. Ο Φρανκ Λαμπάρντ, λίγες ε βδομάδες αφού ανέλαβε τους Μπλε, δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει την εκκαθάριση του ρόστερ.

Ο 41χρονος τεχνικός, αφού έκανε την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της Τσέλσι, αποφάσισε σε πρώτη φάση πως δύο από τους μέσους της ομάδας… περισσεύουν. Πρόκειται για τον Ντάνι Ντρίνκγουοτερ και τον Τιεμού Μοακαγιόκο.

Ο Άγγλος μέσος ήρθε στο Λονδίνο από τη Λέστερ έναντι του ποσού των 37.9 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 αλλά ποτέ δεν έπιασε τα επίπεδα απόδοσης που είχε στις Αλεπούδες καταγράφοντας μόλις 23 συμμετοχές στο διάστημα αυτό.

Από την άλλη ο Γάλλος κόφτης που έγινε μέλος των Μπλε την ίδια χρονική περίοδο έναντι 40 εκατ. ευρώ, είχε μια γεμάτη πρώτη χρονιά με την ομάδα (43 συμμετοχές/3 γκολ), ωστόσο πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν (42 συμμετοχές/1 γκολ), ενώ και φέτος όπως φαίνεται η σεζόν δεν θα τον βρει κάτοικο Λονδίνου.

Βέβαια το κέντρο της Τσέλσι κάθε άλλο παρά άδειο θα είναι καθώς υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ παίκτες όπως οι Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, ενώ δεν αποκλείεται ο Λαμπάρντ να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε 1-2 πολλά υποσχόμενους πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής των Μπλε καθώς η εν λόγω διαδικασία τον καιρό του Αμπράμοβιτς έχει στην ουσία εκλείψει.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024