Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK: Προτεραιότητα σε αριστεροπόδαρο για τα στόπερ

AEK: Προτεραιότητα σε αριστεροπόδαρο για τα στόπερ

Τα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό που αναζητά στην αγορά η ΑΕΚ και ο Σβάρνας.

Η ΑΕΚ έκλεισε τις βασικές μεταγραφικές ανάγκες της με τις προσθήκες των Ολιβέιρα και Βέρντε, όμως μοιάζει απίθανο αυτές να είναι και οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της. Όλα δείχνουν πως οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για δύο ακόμα μεταγραφές, που θα αφορούν στην ενίσχυση της άμυνας αλλά και της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από τις δύο κινήσεις που είναι πολύ πιθανό να γίνουν, εκείνη του κεντρικού αμυντικού δείχνει να είναι στην πρώτη γραμμή. Η Ένωση διαθέτει ως λύσεις για τα μετόπισθεν τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ κατά συνθήκη θα μπορούσε να βοηθήσει εκεί και ο Μπακάκης.

Οι παραπάνω επιλογές δεν φαίνεται να καλύπτουν απόλυτα τον Μιγκέλ Καρντόσο, που θα επιθυμούσε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό στα πλάνα του. Κατά προτίμηση αριστεροπόδαρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κλείσει τις θέσεις της άμυνας με έναν στόπερ που θα διαφέρει σε σχέση με τους υπάρχοντες.

Ο Καρντόσο θα ήθελε να υπάρξει μια ακόμα κίνηση για το κέντρο της άμυνας, με έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, που θα έχει μεταξύ άλλων ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Έναν παίκτη που θα μπορεί να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από τα μετόπισθεν και να βοηθήσει στο «χτίσιμο» της επίθεσης από πίσω.

Προς το παρόν η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει πάντως το εν λόγω ζήτημα. Στα χέρια των Κιτρινόμαυρων υπάρχουν περιπτώσεις αμυντικών που εξετάζονται, όμως ακόμα δεν υφίσταται κάποια υπόθεση που να χαρακτηρίζεται προχωρημένη. Ίσως, διότι ακόμα δεν έχει γίνει σαφές το πώς υπολογίζει να αξιοποιήσει ο τεχνικός του Δικεφάλου τον Στράτο Σβάρνα.

Ο νεαρός αμυντικός έχει πάρει τις ευκαιρίες του από τον Καρντόσο όμως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν τα στοιχεία του Έλληνα στόπερ είναι αρκετά για να του χαρίσουν τη θέση του τέταρτου αμυντικού της ομάδας. Ενώ παραμένει ασαφές το τι σκοπεύει να κάνει η Ένωση με την περίπτωσή του, στο ενδεχόμενο που αποκτηθεί τελικά κι άλλος κεντρικός αμυντικός.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024