Στο στόχαστρο της Κίμκι βρισκόταν ο Όγκουστιν Ρούμπιτ πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τεχνικός της ρώσικης ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις.
Ο Λιθουανός προπονητής σε δηλώσεις που έκανε στη Ρωσία, αποκάλυψε ότι η ομάδα της Μόσχας ενδιαφερόταν έντονα για τον Αμερικανό φόργουορντ, αλλά ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» και έκλεψε τον παίκτη μέσα από τα χέρια της. Εκτός από την Κίμκι, ενδιαφέρον για τον 30χρονο άσο, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο Ρίμας Κουρτινάιτις, έδειξε και η Ζαλγκίρις, η οποία όμως έμεινε επίσης με άδεια χέρια!
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague