Ο Νέλσον Ολιβέιρα χθες βρέθηκε στη Λαμία με την ΑΕΚ, αλλά δεν έκανε ντεμπούτο. Ωστόσο, διάλεξε νούμερο. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ επέλεξε το «5», ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα κρατήσει τον συγκεκριμένο αριθμό.
Το αγαπημένο του «9» το έχει ο Γιώργος Γιακουμακης. Αλλά το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στην ΑΕΚ να είναι αβέβαιο. Και αυτό διότι δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός, ενώ ο ΟΦΗ τον θέλει και ο ίδιος επιθυμεί μια μεταγραφή στο εξωτερικό.
Εξ αρχής η προτίμησή του Ολιβέιρα ήταν το «5», το «9» του Γιακουμάκη και το «7» που ανήκει στον Ντανιέλε Βέρντε. Πάντως, ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί και με το «5» στην πλάτη. Οπότε αν συνεχίσει ο Γιακουμάκης στον Δικέφαλο, ο Ολιβέιρα θα κρατήσει το νούμερο του.
Άρης Betsson δέχθηκε 63 πόντους και 113 συνολικά από τη Μανρέσα κι έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα με «κάτω τα χέρια», με τελικό σκορ 113-99 για την 13η αγωνιστική του EuroCup.