Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο: Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε, για να μας σώσει
Συγκλονίζει ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος
Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».
Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή στις 18:20 το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να γίνει μία άμορφη μάζα.
Μιλώντας Star ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη.
«Έκανε μάλλον στραβοτιμονιά για να μην χτυπήσει εμένα. Μέσα μου βαθιά θεωρώ ότι ήταν και παλικάρι. Νιώθω ευγνωμοσύνη που δε χτύπησε κι εμάς».
Όπως εξήγησε εκείνη την ώρα «βγάζω φλας και την ώρα που στρίβω ακούω ένα μπαμ. Ένα τρομακτικό θόρυβο. Κατέβηκα και βλέπω ένα μαύρο αυτοκίνητο καρφωμένο στο πεύκο. Καταλαβαίνεις το σοκ…Κοιτάζω μέσα βλέπω τον άνθρωπο. Το αμάξι είχε διαλυθεί μπροστά τελείως. Το παιδί πεσμένο στο κάθισμα».
Στο video που εξετάζει η τροχαία φαίνεται το αυτοκίνητο του 23χρονου να κινείται στην λεωφόρο Τραπεζούντος και στη συνέχεια να χάνεται στη στροφή.
Σύμφωνα και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός Αλέξανδρος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Τη στιγμή της προσπέρασης βλέπει μπροστά του ένα άλλο όχημα έτοιμο να στρίψει αριστερά. Στην προσπάθειά του να μην το χτυπήσει, έχασε όπως όλα δείχνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έφυγε από τον δρόμο. Έπεσε πάνω στη σιδερένια πόρτα του σπιτιού ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε πάνω στο δέντρο.
Μία μέρα μετά, στο σημείο όπου συνέβη το μοιραίο, συγγενείς και φίλοι του άτυχου νεαρού έχουν αφήσει μια φωτογραφία και λουλούδια για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, με πολλούς οδηγούς να παραβιάζουν και το όριο ταχύτητας, παρότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και σχολείο.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442