Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ολυμπιακός : Η πρώτη διάγνωση για Αβραάμ Παπαδόπουλο
Ο έμπειρος σέντερ μπακ Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού σε ένα άλμα που έκανε και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Βικτόρια στο Πλζεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ουσεϊνού Μπα.
Ο έμπειρος σέντερ μπακ υπέστη μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού σε ένα άλμα που έκανε και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, θα εξετάσει τον 34χρονο σέντερ μπακ για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και θα αποφασιστεί πότε θα ξαναμπεί στις προπονήσεις.
Ο άσος των Πειραιωτών στάθηκε άτυχος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, με τον Ουσεϊνού Μπα να περνάει στη θέση του στο 22ο λεπτό και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, όμως λύγισε στο 63’ ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι το λεπτό που σκόραρε η Θέλτα και οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από τους «16» του Europa League