Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλζεν - Ολυμπιακός : Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Αβραάμ

Πλζεν – Ολυμπιακός : Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Αβραάμ

Στο 20’ ο Ελληνας σέντερ μπακ Αβραάμ Παπαδόπουλος έπεσε στο έδαφος, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι και δύο λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός

Ατυχος στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν στην «Doosan Arena» για τα προκριματικά του Champions League, καθώς στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο 20’ έπεσε στο χορτάρι, αντιμετωπίζοντας μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι. Ο έμπειρος σέντερ μπακ, παρά τις προσπάθειες του γιατρού των Πειραιωτών, Χρήστου Θέου, δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα, με τον Πέδρο Μαρτίνς δύο λεπτά αργότερα να πραγματοποιεί την πρώτη του αλλαγή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο 22’ αντικατέστησε τον Αβραάμ με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο τραυματισμός του 34χρονου άσου προκαλεί ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Ιβηρα προπονητή και τους συνεργάτες τους να περιμένουν τα νεότερα από την κατάσταση του έμπειρου αμυντικού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024