Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γυάλισε» στον Άγιαξ ο Μπουζούκης

«Γυάλισε» στον Άγιαξ ο Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δεύτερη μεγάλη φιλική νίκη κόντρα σε ολλανδική ομάδα. Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ο Άγιαξ τον οποίο νίκησε με 2-1. Στο ματς αυτό, ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών, βγάζοντας στο χορτάρι πολλά από τα καλά στοιχεία που διαθέτει.

Όπως είναι λογικό, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους… ειδικούς στις ηλικίες αυτές Ολλανδούς. Υπάρχει μάλιστα ήδη αναφορά για τα ταλέντα και τον τρόπο παιχνιδιού του νεαρού στα γραφεία του σκάουτερ του Άγιαξ.

Σύμφωνα πάντα με την Sportday ο Μπουζούκης έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ του Αίαντα που τον βλέπει ως μια πολύ καλή εν δυνάμει λύση για την θέση που αγωνίζεται ο Ντούσαν Τάντιτς εφόσον αυτός παραχωρηθεί φέτος ή στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Πρόταση δεν υπήρξε ούτε αναμένεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον, αλλά σίγουρα όλο αυτό είναι δείγμα ότι ο νεαρός «μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και κάνει ευρωπαϊκούς συλλόγους του επιπέδου του Άγιαξ να ασχολούνται μαζί του.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024