Πολιτική αντιπαράθεση μετά τις προγραμματικές δηλώσεις Μητσοτάκη
Για την τραγωδία στο Μάτι, ένα χρόνο μετά, η οποία κόστισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας, αναφέρθηκαν μιλώντας στην εκπομπή One Report ο βουλευτής ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Για την τραγωδία στο Μάτι, ένα χρόνο μετά, η οποία κόστισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας, αναφέρθηκαν μιλώντας στην εκπομπή One Report ο βουλευτής ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Δεν μπορείς να το πιστέψεις, 102 ψυχές χάθηκαν άδικα» ανέφερε ο πρώτος, σημειώνοντας πως οι πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία δεν ήταν για αντιπολίτευση. Στο πλαίσιο αυτό άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς της ότι «πόνταρε στην επικοινωνία και όχι στην ουσία».
Απαντώντας ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε πως όταν έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι, από μόνο του αποτελεί ιστορικό γεγονός, ενώ αναφερόμενος στις ευθύνες δήλωσε πως είναι ένα σύνθετο ζήτημα, παραπέμποντας στη δικαστική διερεύνηση.
Παράλληλα, οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή την επόμενη ημέρα στη χώρα επί διακυβέρνησης ΝΔ και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πηγή: onetv.gr
- «Η βοήθεια είναι στο δρόμο» – Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Σπύρος Μελάς: Η φιλοθεάμων ομήγυρις στο Νησί της Μεσσηνίας
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
- Συρία: Χιλιάδες Κούρδοι βγαίνουν στους δρόμους για να καταγγείλουν για τις σφαγές στο Χαλέπι
- Πώς η επιτυχία του Πελέ «γέννησε» τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής – Κομπίνες, ατυχήματα, βαρβαρότητα
- Μπλόκα: Σοβαρές αιχμές για τους αποσχισθέντες αγρότες – Στο τραπέζι blackout σε κεντρικά οδικά σημεία
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442