Το 3/3 με σούπερ Τζέιμς έκανε η ομάδα του Κάιλ Χάινς (vid)
Προελαύνει στο TBT Tournament των 2 εκατ. δολαρίων η ομάδα του Κάιλ Χάινς η οποία με τον Μάικ Τζέιμς σε σούπερ κατάσταση προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Team Hines κοντραρίστηκε με την Team CP3 που είχε σαν προπονητή τον Κρις Πολ, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του TBT Tournament.
Ο Κάιλ Χάινς και οι συμπαίκτες του πέρασαν και αυτό το εμπόδιο, χάρη στον Μάικ Τζέιμς που ήταν σε τρομερή κατάσταση και πέτυχε 23 πόντους. Πληθωρικός αλά άστοχος ο Καλάθης με 8 πόντους (3/10 σουτ), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ ο Ντάνστον είχε 12 πόντους.
Στα ρηχά έμεινε ο Λοτζέσκι (3π) και ο Χάινς (6π) χωρίς ωστόσο να κοστίσει στην ομάδα τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.