Τον… οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ή της Έβερτον ενδεχομένως) έβγαλε από μέσα του ο Γουέιν Ρούνεϊ που έπλεξε μεν το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά του χρέωσε ως λάθος (χαριτολογώντας πάντως) τη συνεργασία με τη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά όσα είπε για τον Κλοπ: «Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας προπονητής στον οποίο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί γι’αυτόν. Ρωτήστε τους παίκτες του πως περνάνε με εκείνον.
Τον έχω γνωρίσει δύο φορές και είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όμως, το μόνο λάθος του είναι το ότι βρίσκεται στην Λίβερπουλ και έχει πετύχει εκεί»
Υπενθυμίζεται πως ο Γουέιν Ρούνεϊ ξεκίνησε την καριέρα στην έτερη ομάδα του Λίβερπουλ, Έβερτον, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 13 χρόνια στην μεγάλη αντίπαλο των «κόκκινων», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Κρίσιμη η κατάσταση του 80χρονου προπονητή, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μετά από καρδιακές επιπλοκές – Απορρίφθηκε αίτημα της οικογένειας για διακομιδή στη Βιέννη.
LIVE: Βόλος – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Λεβαδειακός – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Άρης για την 1η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.