Η εγκατάσταση αποτελείται από 900 «ζωντανές» ρητίνες, που περιέχουν ένα φάσμα φαρμάκων, «επικαλύπτουν» την εμμονή της σύγχρονης κοινωνίας και την κατανάλωση κοινωνικών μέσων
Η εκκεντρική καλλιτέχνης Miss Bugs θα παρουσιάσει τη νέα της εγκατάσταση, με τίτλο «Do No Harm» στην Jealous Galleryστο Λονδίνο.
Η εγκατάσταση αποτελείται από 900 «ζωντανές» ρητίνες, που περιέχουν ένα φάσμα φαρμάκων, «επικαλύπτουν» την εμμονή της σύγχρονης κοινωνίας και την κατανάλωση κοινωνικών μέσων.
Η Miss Bugs εξακολουθεί να αξιοποιεί το θέμα του εθισμού στην ψηφιακή τεχνολογία και πώς η έκθεση σε κυλίνδρους ειδήσεων και ψηφιακές τροφές μπορεί να λειτουργήσει ως αναισθητικό και να καταπνίξει την αίσθηση της πραγματικότητας.
Οι αλγόριθμοι σημαίνουν ότι κάποιος κολλάει στο δικό του «θάλαμο ηχώ» και μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο που έχει επιλεγεί εξωτερικά για να είναι κατάλληλο για αυτούς.