Τριγύριζε γυμνός και… επιδεικνυόταν στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
Νεαρός κατέβασε το παντελόνι του έξω από το Ταχυδρομείο και άρχισε να περπατά γυμνός έξω από τις καφετέριες στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης.
Σοκαρίστηκαν oı πολίτες της Αλεξανδρούπολης που περνούσαν μέρα – μεσημέρι από την παραλιακή της πόλης και αντίκρισαν γυμνό άνδρα να «κόβει» βόλτες έξω από τα καφέ.
Κατέβασε το παντελόνι του
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επρόκειτο για άτομο νεαρής ηλικίας, το οποίο είδαν έξω από το Ταχυδρομείο να κατεβάζει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.
Στη συνέχεια, πέρασε γυμνός μπροστά από τις καφετέριες και όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον νεαρό να χαϊδεύεται προκλητικά σε κοινή θέα.
Τον συνέλαβαν και από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως είναι «παλιός γνώριμος» της αστυνομίας καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.
Πηγή: e-evros
- Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ δεν αναλαμβάνουν δράση
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη


