Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο καλύτερος μπαμπάς ή ο καλύτερος γιος;
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από άσσος του ποδοσφαίρου, κηρύσσεται επίσημα ένας υπέροχος πατέρας αλλά και ένας πολύ τρυφερός γιος!
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλη αδυναμία στην μαμά του και δεν χάνει ευκαιρία να της το δείξει ακόμα και δημόσια!
Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του Sandra, ο τρυφερός Ντέιβιντ έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση για να της ευχηθεί έστω και από μακριά, αφού έπρεπε να παρευρεθεί στην απονομή των βραβείων Young Leaders παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ.
Στην ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συμπεριέλαβε πολλές φωτογραφίες με την μαμά του ενώ στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά στην καλύτερη μαμά! Ελπίζω να έχεις την καλύτερη ημέρα γιατί αν το αξίζει κάποιος, αυτή είσαι εσύ! Σε αγαπάω πολύ!».
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ
- Μπακς – Τίμπεργουλβς 106-139: Διασυρμός για τα «ελάφια» στο Μιλγουόκι (vid)
- Πάτρα: Σε δομή για κακοποιημένα παιδιά στη Γερμανία είχε φιλοξενηθεί η 16χρονη που εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442