«Η γη πολύ μικρή για να σ’ αφήσω» λέει ένα σύνθημα της ερυθρόλευκης εξέδρας και ο Οδυσσέας, οπαδός των ερυθρόλευκων το ακολουθεί… πιστά.
Ο οπαδός του Ολυμπιακού ταξίδεψε μέχρι το Γκντανσκ για να δει από κοντά έστω και μια προπόνηση των ερυθρόλευκων που κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην Πολωνία, την ώρα που αύριο είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό κόντρα στην Πόγκον.
Δείτε το tweet ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη φωτογραφία από τον Οδυσσέα που ποζάρει όλο χαμόγελο με το ερυθρόλευκο κασκόλ.
Ο φίλος της ομάδας μας, Οδυσσέας στο Γκντάνσκ (Πολωνία) για να δει απο κοντά τον Θρύλο! Η γη πολύ μικρή για να σ’ αφήσω!#Olympiacos’ fan, Odysseas traveled to #Gdansk in #Poland, to see our team’s pre-season training! You are the best #fans in the world! #WeAreOlympiacospic.twitter.com/sIPvdSUR9f
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.