Η ΚΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα (21/6) την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλο, να βρίσκεται στην αίθουσα και να καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό.
Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ανέφερε πως Παπαθεοδώρου όπου κι αν έχει πάει έχει χτίσει ομάδες με ταυτότητα, τονίζοντας πως η ιδιοσυγκρασία του ταιριάζει με τον σύλλογο και την ομάδα, καλωσορίζοντας τον.
Στη συνέχεια επισήμανε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η θητεία του Έλληνα προπονητή στις μικρές εθνικές ομάδες λέγοντας πως έχει την δυνατότητα να βρίσκει και να αξιοποιεί νεαρούς παίκτες με ταλέντα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος:
«Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή. Για τον προπονητή Παπαθεοδώρου δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από χαμηλά. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Σε όλες τις ομάδες του αυτό που βλέπουμε είναι πως βάζει ταυτότητα στις ομάδες του.
Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να τον κρίνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι για τον άνθρωπο Ηλία. Είχαμε πάντα μια συνεργασία λόγω μικρών Εθνικών ομάδων. Είναι δουλευταράς, έχει αποδείξει πως έχτισε μόνος το δρόμο του. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα και έχει τα στοιχεία για επιτυχία. Και νομίζω πως έχει την ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει στον σύλλογο. Τον καλωσορίζουμε».
Για το τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να φέρει φέρει τον 44χρονο τεχνικό: «Η αποτίμηση της αξίας και η αξιοποίηση των νέων έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας».
Σειρά πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς: «Να καλωσορίσω τον Ηλία. Είναι μια σημαντική μέρα. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι στη φάση να μην υπάρχει κανένα ζήτημα με τον προπονητή. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να πρωταγωνιστεί η ομάδα».
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της.
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.