Ψάχνει κράχτη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, «χτυπάει» Ριμπερί
Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κυνηγώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές εκπλήξεις του καλοκαιριού
Το «κόλπο γκρόσο» με την με την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της ο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Οι νεοφώτιστοι της Premier League θέλουν να πραγματοποιήσουν ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία και μια από αυτές που εξετάζεται είναι η περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού.
Ο 36χρονος είναι ελεύθερος μετά και την αποχώρησή του από τη Μπάγερν Μονάχου έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια και οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πείσουν τον πρώην «Βαυαρό» να ετοιμάσει βαλίτσες για το Σέφιλντ.
Πάντως, ο ίδιος δείχνει να μην ενθουσιάζεται από την προοπτική των «blades», καθώς προτιμά να αγωνιστεί σε ένα σύλλογο με μεγαλύτερο μέγεθος και πρεστίζ.
- Εντοπίστηκε αρχέγονο άστρο που αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος (βίντεο)
- Ερωτήματα για νέο βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
- Προχωράει η δημιουργία του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
- Patriot στη Σαουδική Αραβία: Εμπλέκεται η Ελλάδα στον πόλεμο ή όχι;
- Ο απολογισμός και η… πηγή των ξένων διαιτητών της Super League
- Αμερικανική απόβαση στα Στενά του Ορμούζ; Μπορεί να αποδειχθεί αποστολή αυτοκτονίας




