Ο Σιώπης ανέβηκε στο… πούλμαν της Τουρκίας
Ο Έλληνας μέσος αντιλήφθηκε το λάθος του και κατέβηκε από το πούλμαν, γελώντας με τη… γκάφα του
Στο πούλμαν της Τουρκίας μπήκε από λάθος ο ποδοσφαιριστής του Άρη και της Εθνικής Ομάδας, Μανώλης Σιώπης, μετά τη φιλική αναμέτρηση Τουρκίας – Ελλάδα στην Αττάλεια.
Μετά την ήττα της εθνικής με 2-1 και ενώ οι ποδοσφαιριστές αποχωρούσαν από το γήπεδο, ο Σιώπης βγήκε από τα αποδυτήρια μιλώντας στο κινητό του και αφηρημένος ανέβηκε στο πρώτο λεωφορείο που βρήκε μπροστά του, που όμως ήταν της Τουρκικής ομάδας!
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Έλληνας μέσος αντιλήφθηκε το λάθος του και κατέβηκε από το πούλμαν, γελώντας με τη… γκάφα του.
Το αστείο περιστατικό κατέγραψε κάμερα τουρκικού καναλιού, που περίμενε για λίγα δευτερόλεπτα τον Σιώπη, μέχρι να ανακαλύψει το λάθος του και να κάνει μεταβολή και να κατέβει από το λεωφορείο γελώντας.
- Airbnb: Ισχυρή ζήτηση για το καλοκαίρι
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442