Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με την… αύρα της ευρωπαϊκής στέψης πέτυχε το 1-0 η ΤΣΣΚΑ
Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη έκανε εύκολα το 1-0 στην ημιτελική σειρά της VTB League κόντρα στη Ζενίτ (98-82), με τον Οθέλο Χάντερ να είναι κορυφαίος για τους πρωταθλητές Ευρώπης
Μπορεί ακόμη στην ΤΣΣΚΑ να ζουν στους… επτά ουρανούς μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν χάνει τη συγκέντρωσή της.
Έτσι την Πέμπτη 23/5 οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν της Ζενίτ με 98-82 για να κάνουν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της VTB League.
Εκπληκτικός σε απόδοση ήταν ο Οθέλο Χάντερ με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Αντόνοφ με 15 π., Χίγκινς με 16 και Χάκετ με 12.
Όσο για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ξεχώρισε με 14 π. ο Ρέινολντς, με 12 π. ο Βορόνοφ και με 11 π. οι Καράσεφ και Μίλερ-ΜακΙντάιρ.
Πλέον δεύτερο ματς της σειράς διεξάγεται σε δύο μέρες, ξανά στη Μόσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…