To θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται δεδομένα στην ατζέντα της Ένωσης αλλά και στο μυαλό του παίκτη, παρότι οι Κιτρινόμαυροι επιχείρησαν να χαμηλώσουν τους τόνους γύρω από την εν λόγω υπόθεση.
Ο «Τσίνο» βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ σίγουρα θα τον ήθελε στην ομάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ωστόσο, για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη επιστροφή, πρέπει να πει το «ναι» η Λας Πάλμας. Που εξακολουθεί να έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.
Τα παραπάνω αναφέρθηκαν και από τον ίδιο τον Αραούχο, στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραβρέθηκε. Ο 28χρονος άσος είπε πως έχει επαφή με τον Χιμένεθ, πως το να γυρίσει στην ΑΕΚ υπάρχει ως προοπτική, όμως το θέμα είναι στο χέρι της Λας Πάλμας.
«Η σχέση που έχω με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι εξαιρετική. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής που με έχει βοηθήσει σε μια πολύ κακή στιγμή της καριέρας μου. Μιλάω πάντα μαζί του, πάντα προκύπτει το θέμα του αν μπορώ να πάω εκεί, αλλά εγώ αυτό που του λέω είναι ότι έχω τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου και αν θέλει να κάνει τη μεταγραφή να μιλήσει με τον σύλλογο (σ.σ. Λας Πάλμας). Θα κάνω ό,τι μου πει ο σύλλογος, ποτέ δεν έχω βάλει προβλήματα για το οτιδήποτε. Τις δύο φορές που μου είπαν ότι έπρεπε να φύγω, έφυγα», είπε ο Αραούχο.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)