Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε 10 περίπου μέρες. Η νέα σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά, οι αποφάσεις για δανεικούς και τα παιδιά της ακαδημίας που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Πορτογαλία για να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά παράλληλα δουλεύει και για μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα του λιμανιού.
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θα είναι πάντως ξανά στην χώρα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα έρθει πάλι στην Αθήνα σε 10 μέρες.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη