Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει εξ αποστάσεως το γκολ του Άκπομ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ παρακολουθεί από την πατρίδα του τον τελικό του Κυπέλλου και ανέβασε βίντεο με το γκολ του Άκπομ στο Instagram
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, έχασε τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω του τραυματισμού που υπέστη κι έτσι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.
Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου έκανε την επέμβαση, αλλά παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στη μάχη των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά έχει ανοίξει το laptop του και βλέπει από εκεί τον τελικό στο ΟΑΚΑ ενώ ανέβασε και βίντεο από τη στιγμή του γκολ του Άκπομ στο 45′ για να πανηγυρίσει με τον τρόπο του το 1-0 υπέρ της ομάδας του!
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.