«Κωλοτούμπα» των Αγγελόπουλων προβλέπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο Instagram.
Μετά την απόφαση του Τάκη Αναστόπουλου να παρουσιαστεί στο ΣΕΦ και να διευθύνει τον αγώνα της Basket League Ολυμπιακός – Προμηθέας το κλίμα έχει οξυνθεί και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έγραψε σχετικά:
«Ένας να γράψει το τι πραγματικά συμβαίνει δεν υπάρχει; Τόσα άρθρα, ούτε ένας;
Έχοντας καταλάβει ότι δε γίνεται να μείνουν στην ιστορία αυτοί που έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2, ψάχνουν τρόπο να κάνουν κωλοτούμπα με όσες λιγότερα απώλειες επικοινωνιακά. ΕΥΚΟΛΟ!
Ποτίζουν με μίσος και δίψα για αίμα τους οπαδούς τους. Στοχοποιούν ανθρώπους, βάζουν ένα ευρώ το εισιτήριο για να μαζευτεί ο κόσμος. Ξεκινάει ο αγώνας, πέφτει σήμα για το ντου και ξαφνικά κόλαση.
Ο αγώνας διακόπτεται. Κανείς δε θυμάται την κωλοτούμπα, ο κόσμος «παίρνει το αίμα του πίσω», ο επίσημος Ολυμπιακός ζητά να τιμωρηθεί με τους κανονισμούς περί διακοπής και γλιτώνει την Α2.
Και όλοι παζί πάμε θρυλάρα Ολυμπιακάρα κατά του συστήματος. Θρυλικοί μάγκες και όλα καλά».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μπενφίκα σκέφτεται να περάσει στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας τους Βινίσιους και Μπαπέ για συκοφαντική δυσφήμιση σε UEFA και FIFA, καθώς και στη δικαιοσύνη της Πορτογαλίας.
Νοκ άουτ για λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, υπέστη ήπια διάσειση και τραυματισμό στον αυχένα – Χάνει τη ρεβάνς της Γκενκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League.