Νικόλ Κίντμαν: Αποκαλύψεις για το διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία του γάμου της με τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν.
Η Νικόλ Κίντμαν χώρισε με τον Κρουζ το 2001 ύστερα από 10 χρόνια γάμου. Έχουν μαζί δύο παιδιά την 26χρονη Ιζαμπέλα που ζει στο Λονδίνο και τον 24χρονο Κόνορ που ζει στο Μαϊάμι.
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός την περίοδο του διαζυγίου της με τον Τομ Κρουζ είχε για αρωγό τον Χιου Τζάκμαν και τη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φαρνές.
«Όταν πήρα το διαζύγιο, ο Χιου και η Ντεμπ ήταν μέρος της θεραπείας μου», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Weekly Australian Women». «Ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».
Σε άλλη της συνέντευξη, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το γάμο της με τον Κιθ Έρμπαν και τις συμβουλές που τους έδωσε ο ιερέας της οικογένειας.
«Το σπουδαιότερο πράγμα που μας είπε ο ιερέας της οικογένειάς μας στο γάμο μας ήταν: «Πάντα να φιλιέστε για καλημέρα και για αντίο. Σας κρατά ενωμένους»».
Η ηθοποιός μίλησε και για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Κιθ Έρμπαν, την 10χρονη Σάντι και την 8χρονη Φέιφ και την έμφαση που δίνει στη θρησκεία για την ανατροφή τους.
«Πολλοί φίλοι μου με πειράζουν», αποκάλυψε η Κίντμαν. «Έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ο Κιθ έχει τις δικές του πεποιθήσεις, αλλά είναι επίσης κοντά. Είχα μια γιαγιά πολύ πιστή Καθολική και εγώ ανατράφηκα προσευχόμενη, οπότε αυτό είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Δένδιας: Ζούμε σε εποχή επανάστασης, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα στην άμυνα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ποιοι νέοι πέντε κλάδοι μπαίνουν στο σύστημα
- Η Τσέλσι έτοιμη να προσφέρει «τρελά» λεφτά στον Έντσο Φερνάντες
- LIVE: Ρακόφ – Φιορεντίνα
- Η Νταϊάν Γουόρεν έχασε για 17η φορά στα Όσκαρ, αλλά «δεν πειράζει»
- Το Ιράν εκτέλεσε 19χρονο πρωταθλητή πάλης με απαγχονισμό – Κύμα ανησυχίας για την τύχη κρατούμενων αθλητών




