Ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ έπαιξε φανταστικό τένις, κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ
Το έκανε ξανά! Ο Ντομινίκ Τιμ παίζοντας καταπληκτικό τένις κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.
Ο Αυστριακός, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις νίκες επί του Ισπανού σε χωμάτινο τερέν, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο. Κατάφερε με ανεπανάληπτα χτυπήματα να βγάλει νοκ άουτ έναν καταξιωμένο αντίπαλο που έψαχνε τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη!
Ο Τιμ έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ναδάλ. Ο Αυστριακός με 6-4, 6-4 έφτασε στην πολυπόθητη νίκη και πλέον το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό.
Ο Ματαντόρ από την άλλη, πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και παρότι στο τέλος βρέθηκε σε θέση για μπρέικ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχε. Στο 5-4 ο Ράφα προηγήθηκε με 0-40 στο σερβίς του Τιμ, αλλά ο Αυστριακός με πέντε σερί πόντους έκανε το 6-4 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη – πρόκριση.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.