Ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ έπαιξε φανταστικό τένις, κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ
Το έκανε ξανά! Ο Ντομινίκ Τιμ παίζοντας καταπληκτικό τένις κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.
Ο Αυστριακός, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις νίκες επί του Ισπανού σε χωμάτινο τερέν, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο. Κατάφερε με ανεπανάληπτα χτυπήματα να βγάλει νοκ άουτ έναν καταξιωμένο αντίπαλο που έψαχνε τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη!
Ο Τιμ έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ναδάλ. Ο Αυστριακός με 6-4, 6-4 έφτασε στην πολυπόθητη νίκη και πλέον το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό.
Ο Ματαντόρ από την άλλη, πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και παρότι στο τέλος βρέθηκε σε θέση για μπρέικ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχε. Στο 5-4 ο Ράφα προηγήθηκε με 0-40 στο σερβίς του Τιμ, αλλά ο Αυστριακός με πέντε σερί πόντους έκανε το 6-4 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη – πρόκριση.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους