Ξανά αποχή στον Ηρακλή, οριακή η κατάσταση
Οι παίκτες του Ηρακλή δεν προπονήθηκαν την Μεγάλη Τρίτη (23/4) κάνοντας αποχή για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ως αντίδραση για τις οικονομκές οφειλές της διοίκησης
Η ομάδα του Ηρακλή επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Βόλου χθες (22/4) και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Football League, ωστόσο τα προβλήματα στον «γηραιό» δεν λένε να σταματήσουν.
Σήμερα (23/4) οι ποδοσφαιριστές του Μαρσέλο Τροΐζι αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση, θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα στην διοίκηση του Τομ Παπαδόπουλου για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της.
Μάλιστα, η αποχή -ως μέτρο πίεσης- είχε εφαρμοστεί και προ ημερών, χωρίς ωστόσο να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442