Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Μπενίτεθ: «Πιθανό να παίξουν Αλεξίεφ, Κουμεντάκης»

Ολυμπιακός – Μπενίτεθ: «Πιθανό να παίξουν Αλεξίεφ, Κουμεντάκης»

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Αλεξίεφ, Κουμεντάκης θα αγωνιστούν απέναντι στον Δικέφαλο

Στην Ιεράπετρα με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής (19/4, 18:00) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 με στόχο τον τελικό.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με τους Θεσσαλονικείς, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Αλεξίεφ και Κουμεντάκης θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και θα αγωνιστούν κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Για τους Αλεξίεφ και Κουμεντάκη: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην Κρήτη με στόχο την κατάκτηση του τίτλου: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024