Άννα Παναγιωτοπούλου: Διάσημος ηθοποιός ο έρωτας της ζωής της
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια τον μεγάλο της έρωτα για διάσημο Έλληνα ηθοποιό
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της υπήρξε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Μάνος Κατράκηςο οποίος άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.
Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα χαμογέλα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα φοιτητικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Πήγα για σπουδές στην Ελβετία αλλά δεν είχε δραματική σχολή και έφυγα. Πήγα στην Ιταλία, έφαγα όλα μου τα λεφτά και γύρισα».
Η Άννα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Μάνος Κατράκης.
«Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπουλού.
Επίσης, η ίδια αποκάλυψε ότι και ο γιος της παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία. «Ο γιος μου παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το Πολυτεχνείο. Με ρώτησε, τι λες εσύ, δεν θα πω τη λέξη γιατί δεν περνά στην τηλεόραση…». «Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα πρόβλημα… Ο γιος μου είχε ντραπεί πάρα πολύ γιατί με φωνάζανε Σου Σου. Και εμένα με ενοχλούσε πολύ», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου:
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης





