Η νέα σεζόν είναι πολύ περισσότερο κοντά για τον Άρη σε σχέση με τις Άλλες ομάδες. Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία στις 15 Ιουνίου καθώς στις 25 Ιουλίου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Καθώς είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν άμεσα το βλέμμα και στις κινήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν σε όλα τα επίπεδα, χθες έγινε μια συνάντηση και σχετική συζήτηση ανάμεσα στο Θόδωρο Καρυπίδη και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.
Τέθηκαν θέματα γενικότερου προγραμματισμού, από την προετοιμασία και το πρόγραμμα φιλικών αγώνων μέχρι και τις κινήσεις που δρομολογούνται για συμβόλαια παικτών και μεταγραφικές αναζητήσεις. Όλα αυτά θα αρχίσουν να «τρέχουν» με μεγαλύτερη ταχύτητα από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο αγώνας με τον Ατρόμητο έχει οριοθετηθεί ως το σημείο εκκίνησης των σχετικών ενεργειών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα για την 25η αγωνιστική της Premier League.