ΠΑΕ Λάρισα : «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»
Απαρέγκλιτη η γραμμή της Λάρισας στα παιχνίδια με τους «μεγάλους» - Δεν διαθέτει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους ούτε στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Ίδια και απαράλλαχτη παραμένει η στάση της ΠΑΕ Λάρισας σχετικά με τη διανομή εισιτηρίων στα παιχνίδια με τους «μεγάλους».
Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση, οι Θεσσαλοί δεν θα διαθέσουν εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τηρώντας έτσι όσα έπραξαν και στους προηγούμενους αγώνες με αντίπαλο έναν από τους «BIG 4».
Μάλιστα, οι βυσσινί τόνισαν πως κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα αλλά ούτε και τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.
2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.
Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:
α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας,
β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ Κύπρου 72 με τις νόμιμες προϋποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).
γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.
δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.
Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 & 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο οργανωμένων Monsters.
Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική.
Οι τιμές των εισιτηρίων που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πέμπτη 4/4/2019 είναι οι εξής:
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στο Ρέντη και μαζί τους επιστρέφει στις προπονήσεις και ο παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε νέες δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως όσα είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά επιβεβαιώθηκαν, τονίζοντας ωστόσο ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.