Άρης: Τι ζήτησε ο Παντελίδης από τους παίκτες εν όψει Παναθηναϊκού
Τα μηνύματα της ομιλίας του Σάββα Παντελίδη εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/4, 19:00)
Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ικανοποιημένος από την αντίδραση και το «χαρακτήρα» που έβγαλε ο Άρης στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.
Δεν μίλησε όμως μόνο για τα θετικά του κυριακάτικου απογεύματος, αλλά έστρεψε το βλέμμα άμεσα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με την οποία ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν.
Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, εκτός από τα «μπράβο» ζήτησε από όλους εγρήγορση, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας και υπάρχουν περιθώρια μπροστά μας να βελτιωθούμε και αγωνιστικά και βαθμολογικά».
- Κούβα: «Ο Μάρκο Ρούμπιο επιβλέπει προσωπικά τον λιμό ενός ολόκληρου έθνους»
- Ισημερινός: Συνέλαβαν με τα εσώρουχα τον δήμαρχο της Γουαγιακίλ, σφοδρό αντίπαλο του προέδρου Νομπόα
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο λέει ότι γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
