Η προπόνηση της Σάκκαρη που «τρέλανε» τον Τσιτσιπά
Η Μαρία Σάκκαρη προπονήθηκε στο Μαϊάμι με τον «Πύργο του Τάντιλ» και... τρέλανε τον Στέφανο Τσιτσιπά
Την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές μπαλιές με έναν από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο είχε η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Μαϊάμι και προετοιμάζεται για τα επόμενα τουρνουά, την Τετάρτη προπονήθηκε με τον σπουδαίο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο!
Ο «Πύργος του Τάντιλ» τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, κυρίως στον καρπό και δίνει μεγάλη μάχη για να επιστρέψει στα κορτ. Ενας εξαιρετικός παίκτης, που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκοσμίου τένις.
Ο Αργεντινός, ο οποίος το 2009 κατέκτησε το Αμερικάνικο Οπεν και έφτασε μέχρι το Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, προπονήθηκε με την Μαρία Σάκκαρη και η 23χρονη τενίστρια ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο.
«Φοβερή εμπειρία να ανταλλάσσεις μπαλιές με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», ανέφερε στο μήνυμά της η Ελληνίδα τενίστρια. Μάλιστα, την ανάρτηση σχολίασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον συμπατριώτη μας να υποκλίνεται μπροστά τους. «Δύο από τους αγαπημένους μου παίκτες στο ίδιο κορτ; Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε χαρακτηριστικά ο 20χρονος.
Δείτε τη ανάρτηση με το βίντεο και το σχόλιο του «Στεφ»:
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442