Tον τρόπο που ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι λειτουργεί όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καυτηρίασε ο Ούλι Χένες.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι ο Καταλανός τεχνικός του εκμυστηρεύτηκε ότι όταν αυτός ζητάει την ενίσχυση των πολιτών, ο σεΐχης Μανσούρ αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον σεΐχη.
Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα».
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο ακριβή μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι, όσο είναι στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Λέστερ έναντι του ποσού των 68 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.