Λαφαζάνης για τη χειροβομβίδα στο ρωσικό προξενείο: Προβοκατόρικη επίθεση
«Με αισθήματα αποτροπιασμού πληροφορηθήκαμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Ρώσικο προξενείο στο Χαλάνδρι» αναφέρει ο γραμματέας του Π.Σ της Λαϊκής Ενότητας
Για προβοκατόρικη επίθεση έκανε λόγο ο γραμματέας του Π.Σ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη χειροβομβίδα που πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του ρωσικού προξενείου.
«Με αισθήματα αποτροπιασμού πληροφορηθήκαμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Ρώσικο προξενείο στο Χαλάνδρι. Καταδικάζω αυτήν την προβοκατόρικη επίθεση και διατυπώνω, επιπροσθέτως, την απορία μου για την επιλογή του στόχου και την αιτιολόγηση του» σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει.
«Εκφράζω την συμπαράσταση μου στο προσωπικό της Ρώσικης πρεσβείας και υπογραμμίζω για άλλη μια φορά πόσο αναγκαία είναι για την χώρα μας και την περιοχή μας, ιδιαίτερα στις σημερινές περιστάσεις, η καταπολέμηση νεοψυχροπολεμικών νοοτροπιών και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων συνεργασίας της Ελλάδας με την Ρώσικη ομοσπονδία».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας